Bine ai venit! Eşti student străin şi doreşti să studiezi la Universitatea de Vest?

Nu te teme, ești pe drumul cel bun. Studentorama vine în ajutorul tău — noi îți ușurăm adaptarea la un nou mediu, în care să nu te simți străin. Obiectivul nostru este acela de a ghida și ajuta fiecare student ce are ca scop dezvoltarea sa pe plan personal și profesional în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

O amplă echipă de studenți

Studentorama este formată din studenți devotați ai Universității de Vest, ce doresc să îți vină în ajutor când tu întâmpini o dificultate.

Oricând prezenți

Platforma a fost concepută ca tu să ne ceri ajutorul oricând, în orice zi și la orice oră, iar noi vom încerca să ajutăm cât mai repede.

Mereu în ajutor

Ne propunem să fim alături de studenți de-a lungul perioadei stundenției și nu numai!

Serviciile noastre

Iată cu ce te putem ajuta

Asistență în vederea alegerii facultății potrivite

Incă nu te-ai hotărât ce să studiezi?

Este foarte important să alegem cu strictețe. Mulți studenți întâmpină dificultăți când vine vorba de ce să studieze, iar Studentorama se ocupă cu rezolvarea acestui mister.

Consultanță și ghidare

Întâmpini probleme la comunicare?

Te înțelegem, este un mediu cu totul nou pentru tine, însă nu trebuie să te temi din cauza asta. Membri platformei îți sunt la dispoziție și poți oricând să apelezi la ei.

Test

Test

Test

Recrutăm studenți!

Dorești să faci parte din echipa Studentorama? Crezi că poți ajuta la dezvoltarea acestei platforme? Dacă ești un student devotat cu spirit de echipă, ce dorește să ajute și alți studenți, nu mai sta pe gânduri și completează formularul ce ți l-am pus la dispoziție!

FACULTĂȚI

Unde poți studia?

Facultatea de Fizică

Facultatea de Fizică este una din facultăţile de elită ale Universităţii de Vest din Timişoara, oferă o educaţie de înaltă calitate caracterizată prin flexibilitate şi interdisciplinaritate.

Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie

Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie este una dintre cele patru facultăţi de elită de acest gen din România. Facultatea are 23 de parteneriate cu facultăţi similare din Europa şi oferă burse.

Facultatea de Muzică și Teatru

Misiunea Facultăţii de Muzică si Teatru este deopotrivă una culturală, ştiinţifică şi formativă. Prin cadre didactie cu înaltă calificare şi prin oferta curiculară atractivă Facultatea formează specialişti atât în domeniile interpretării şi creaţiei muzicale şi teatrale cât şi în domeniul cercetării şi didacticii.

Facultatea de Arte și Design

Procesul academic la Facultatea de Arte şi Design presupune ca studenţii să parcurgă treptat toate stadiile dezvoltării artistice în circumstanţele contemporane. Artele plastice determină drumul în orice proiect uman de întruchipare a realităţii conform aspiraţiilor spirituale ale cuiva, în acelaşi timp măresc conştientizarea diversităţii şi dimensiunii “frumuseţii vizuale”. 

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie este o facultate cu caracter inter şi trans-disciplinar, ce reuneşte specialişti din patru domenii principale ale ştiinţei: chimie, biologie, geografie și știința mediului.

Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării

Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, cea mai „tânără” din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, asigură pregătirea de specialitate în patru domenii de studiu, fiind organizată pe cele trei nivele de funcţionare a învăţământului universitar românesc.

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor

Din 1967 Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor este cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ universitar şi continuu pentru ştiinţe economice şi afaceri din partea de vest a României.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, înfiinţată în 1 octombrie 1960, este una dintre cele mai vechi şi prestigioase facultăţi din ţară. În prezent, personalul didactic, dotarea existentă în cadrul facultăţii,

Facultatea de Drept

Studiile de drept oferă tinerilor mari oportunităţi pentru desăvârşirea profesională. Astfel, tinerii absolvenţi ai Facultăţii de Drept au mari şanse să lucreze ca judecători, procurori, avocaţi, notari sau consilieri juridici sau să fie angajaţi în administraţia publică. Nu în ultimul rând, studiile de drept sunt recomandate persoanelor care doresc să îşi construiască o carieră politică.

Facultatea de Sociologie și Psihologie

De când se numără printre puţinele facultăţi de ştiinţe sociale aplicate din România, Facultatea de Sociologie şi Psihologie din Timişoara reprezintă un partener de dialog serios şi viabil pentru toate marile universităţi din Europa, America, Asia şi alte părţi ale lumii.

TEST

Test

Test

Test

Test

Test

Test

Test

DE CE

Studentorama?

Z

Test

Test

Z

Test

Test

Z

Test

Test

Z

Test

Test

Puțin ajutor, vă rog?!

Asistență online

Nu te-ai hotărât la ce facultate să te înscrii? Ai nevoie de un ghid? Cauți o anumită sală?  Fie că ești deja student al Universității de Vest sau dorești să devii unul și ai nelămuriri, probleme legate de adaptare, poți apela la noi și îți vom sări în ajutor cu cel mai mare drag.

Despre noi

Povestea noastră

Test

Studenți ajutați

Răspunsuri oferite

Asistenți

Stundeți mulțumiți

CEI 3

Un cuvânt de la creatori

Nu m-am gândit că voi ajunge să creez o astfel de platformă. Chiar dacă sunt student român, de altfel și eu m-am simțit străin, venind să studiez într-un oraș în care nu am mai pășit până acum. Am ajuns să mă adaptez treptat, cu ajutorul venit din partea studenților care de asemenea au trecut și ei prin astfel de situații, iar acum a venit rândul meu să recurg la aceleași fapte, creând Studentorama.

Andrei Muntean

CEO, Front-End Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ut fringilla massa. Pellentesque aliquet aliquet eros, vel dictum sapien faucibus at. Aliquam erat volutpat. In tincidunt finibus aliquet. Nullam ultricies congue enim. Fusce sit amet ex a urna rutrum auctor et in elit. Donec luctus velit eu quam semper vestibulum.

AL Hussen Mahmoud

CEO, Full-Time Student

Donec in tempus ipsum, elementum interdum odio. Proin luctus nunc pellentesque sapien iaculis, in pellentesque magna vulputate. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum consequat malesuada volutpat. In tortor eros, imperdiet vitae arcu in, sagittis fringilla urna.

Marko Mihajlovic

CEO, Full-Time Student

ADMITERE

Nu știi cum să te înscrii la Universitatea de Vest?

Test

Test

Test

Test

Test

Test

FAQ

Întrebări frecvente

De ce facem asta?

Pentru că și noi la rândul nostru am trecut prin aceleași dificultăți. Niciun student nu trebuie să se simtă străin în propria sa universitate 🙂

Întrebare 2

Răspuns 2

Întrebare 3

Răspuns 3

Întrebare 4

Răspuns 4

Dorești să ne spui ceva?

Studentorama se află momentan în stadiul de testare BETA. Orice sugestie sau critică constructică este bine-venită. Ți-am pus mai jos două formulare, le poți folosi cu drag 🙂

Am o sugestieContactează-ne
ro Română
X